In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Le Mirage Restaurant -

Emmeloord, Beursstraat 2, Flevoland
internationaal / regionaal
Le Mirage Restaurant. Sinds 1992 is Restaurant Le Mirage een belevenis op niveau en dat niet alleen omdat het restaurant zich op een tweede verdieping bevindt. Je gaat met een moderne lift naar boven en vervolgens kom je terecht in een oase van rust en genieten.
Geschiedenis. Gasten proeven al meer dan 20 jaar van deze ambachtelijke keuken. Hier wordt alles nog zelf gemaakt met producten uit de regio (vis, zuivel, kaas, groente). In januari is het restaurant zelfs uitgeroepen tot Beste Euro-Toques restaurant 2009 voor de manier waarop in het restaurant gewerkt wordt.
Sfeer & interieur. Het overwegend zwart-witte interieur van Restaurant Le Mirage straalt rust en gezelligheid uit.
Keuken & kaart. De keukenbrigade heeft een klassieke opleiding gevolgd met veel respect voor het product. De menukaart wijzigt met de seizoenen. en kenmerkt zich door een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.
Recensies. het restaurant wordt jaarlijks beoordeeld door de Lekker, Gault Millau, Michelin en Euro-Toques.
Telefoon: 0527 699104
Website: http://www.lemirage.nl

Le Mirage Restaurant, Emmeloord, Beursstraat 2, Flevoland
dagelijks vanaf 17.00 uur (muv maandag)